Shandong junbaocheng Steel Co., Ltd

  • China Shandong junbaocheng Steel Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shandong junbaocheng Steel Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shandong junbaocheng Steel Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shandong junbaocheng Steel Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shandong junbaocheng Steel Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verkoper
Aantal werknemers 100~150
Export pct 60% - 70%

Inleiding

 

China Shandong junbaocheng Steel Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Het Shandong junbaocheng Ijzer en Staalco., Ltd zijn een grote onderneming die zich in productie specialiseren en staal verkopen. Als belangrijke buitenlandse handelsonderneming in de van Staal China industrie, heeft het bedrijf uitgebreide, vriendschappelijke en op lange termijn samenwerking tussen bedrijvenrelaties met vele binnenlandse en buitenlandse ondernemingsklanten op het principe van gelijkheid, wederzijds voordeel gevestigd en win-win samenwerking, het verleent sterke steun voor de ontwikkeling van de globale staalindustrie.

 

Geschiedenis

Het Shandong junbaocheng Ijzer en Staalco., Ltd zijn hoofdzakelijk bezig geweest met de invoer en de uitvoer van staal grondstoffen volgens de strategie van gediversifieerde ontwikkeling en professioneel beheer, naadloze buis, gelaste pijp, roestvrij staal, ronde bar, gegalvaniseerde pijp, vierkante en rechthoekige pijp, naadloze vierkante en rechthoekige pijp, staalplaat, productie en de uitvoer van hoekstaal, kanaalstaal, I-Straal staal, staal h-Straal en andere producten. Het heeft internationaal geavanceerd productiemateriaal zoals hete walserij en het koude rollen miljoen de Producten worden wijd gebruikt in elektro, chemische, pijpleiding, machines productie, auto, schip, ruimte, bouw en andere industrieën. De fabriek kan volgens GB, ASTM, DIN en ENGELSE normen produceren. Het bedrijf heeft zich nu ontwikkeld tot een leverancier van uitstekende kwaliteit in de staalindustrie. In 2016, ging het bedrijf 5A-ondernemingscertificatie over, en zijn producten verkopen goed in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika en andere landen en regio's. Heb rijke ervaring in projectverrichting, product en de dienstlevering.China Shandong junbaocheng Steel Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Co. van het Shandong junbaocheng Staal, Ltd zal altijd streven naar eerlijkheid, realisme, pragmatisme en merkonderhoud, en is geëngageerd aan het voorzien van klanten van de producten van uitstekende kwaliteit en de prima diensten.

 

Ons Team

Het Shandong junbaocheng Ijzer en Staalco., Ltd met goede reputatie, de producten van uitstekende kwaliteit, de stevige sterkte en de lagere prijs zijn beroemd in het land. Ons bedrijf heeft rijke ervaring in handel aangezien wij met binnenlandse handel meer dan tien jaar bezig geweest zijn.
wij openden de markt in het buitenland voor. Ons bedrijf is de inzameling van verwerking en het werken. En wij hebben een hoge leveringscapaciteit. Onze hoofdproducten zijn roestvrij staal, gegalvaniseerd staal, koolstofstaal en enz. Deze producten zijn op techniek, kolenmijn, textiel, stroom, boiler, machines, de militaire industrie en andere gebieden van toepassing.

China Shandong junbaocheng Steel Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shandong junbaocheng Steel Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

In de loop van de jaren, hebben het Ijzer van Shandong junbaocheng en Staalco., Ltd vriendschappelijke relaties op lange termijn van samenwerking met vele klanten van over de hele wereld gevestigd. Elk jaar, komen vele beroemde kopers aan onze fabriek Onderzoek doen, en onze producten zijn erkend door hen.

Laat een bericht achter